top of page
Search
Writer's pictureTamás Rita

Regényi Gábor: jó sorsban élni felelősséggel jár együtt!

Regényi Gábor a BNI 11401 Prémium Team csapat tagjaként vett részt a Közös Bogrács Kihívásunkon. A Gödöllő és környéke meghatározó üzleti és gazdasági közösségének vállalkozói, ahogy meghallották a lehetőséget, rögvest csatlakoztak a kihívásunkhoz. Ennek kapcsán Regényi Gáborral, a Beszéljünk Rólad pénzügyi szolgáltatást nyújtó vállalkozás életre hívójával beszélgettünk.



Milyen korábbi Tanulj Tesós programokban vettél már részt korábban?


Az ösztöndíj programban, amelyet hátrányos helyzetű, jó tanuló középiskolásoknak indított az alapítvány Szendrőn, illetve ruhagyűjtési akcióban.


Hogyan kerültél kapcsolatba az alapítvánnyal és mi fogott meg benne?


Egyetemi barátaim az alapítvány megálmodói és vezetői, így biztos vagyok benne, hogy minden forint jó helyre kerül. Illetve én is teljes mértékben egyetértek, hogy támogatnunk kell a rászorulókat, azokat. akik kevesebb eséllyel, lehetőséggel tudnak fejlődni, előre jutni.


Milyen élményeket gyűjtöttél a Közös Bogrács Kihívás során?


Fantasztikus volt, hogy első szóra egy közel 20 fős csapatot sikerült verbuválni üzleti partnereimből és szívvel lélekkel vetettük bele magunkat a 300 adag étel elkészítésébe. Azon túl, hogy segítettünk, nagyon jó csapatösszekovácsolás volt a főzés.


Hogy látod, az üzleti élet szereplői milyen módokon csatlakozhatnak egy effajta közösség munkájához?


Három nagy területet látok, amelyek természetesen összefonódnak, együtt fejtik ki hatásukat. Az egyik a pénzbeli támogatás. Ez mindig jól jön, minden akciónak, támogatásnak van egy pénzügyi alapja. A másik, és ezt nagyon fontosnak érzem ahhoz, hogy igazán megérezzük az adományozás nagyszerűségét, ha a saját időnket, aktivitásunkat is belerakjuk a programokba, lásd főzés, ruhagyűjtés és az ezekkel járó személyes jelenlét. A harmadik pedig a kommunikáció, a széles körű edukáció az alapítványok működésével, a támogatással, az adományozással kapcsolatban. Ezt szintén fontosnak érzem, hogy minél jobban megismerjük a rászorulókat és az ő igényeiknek megfelelő, valós segítséget tudjunk nyújtani.


Te személy szerint miért tartod fontosnak, hogy segíts, ahol tudsz?


Hiszek a közösség erejében és hiszek abban, hogy a közösségünkhöz mindenki hozzátartozik. Egy közösség, társadalom akkor tud előre haladni, jól fejlődni, boldogabb életet biztosítani, ha törekszünk arra, hogy mindenki részt vegyen ebben a folyamatban, fejlődésben. Szerencsés vagyok, mert nekem van lehetőségem fejlődni, támogató közegben nőttem fel és ott élek ma is, és ez a „szerencse” egyfajta felelősséggel jár azok irányába, akiknek kevesebb lehetőség jutott osztályrészül.


90 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page