top of page
Search
Writer's pictureTamás Rita

Az Ókori Görögök kiállításon jártunk az ormosbányai gyerekekkel

Budapesten jártunk az ormosbányai Hosztják Albert Általános Iskola diákjaival. A program ötlete Paragi Tímea, a Sharity ötletgazdájának fejéből pattant ki, aki az Ókori Görögök kiállítás szervezőinek jóvoltából meghívta az ormosbányai csapatot a kiállításra.



Hosszas szervezés előzte meg a nagy napot, de hála istennek – és a közreműködőknek: Paragi Tímea, a Sharity és az Ókori Görögök Kiállítás szervezői – sikerült megvalósítani Tímea ötletét.

A teljes napi programot – ha már a fővárosban jártunk – kibővítettük, Parlament látogatás, sok-sok mozgólépcsőzés, egy kis Duna-parti villamosozás és plázázás tette még izgalmasabbá a napot.

A gyerekek nagyon jól érezték magukat, rengeteg élménnyel gazdagabban tértek haza erről a csodálatos, de azért érthetően kimerítő napról (volt, aki reggel hatkor indult és este kilencre ért haza).

Hálásan köszönjük Paragi Tímea, a Sharity és az Ókori Görögök Kiállítás szervezőinek a szervezést és a támogatást! Fantasztikusan sikerült ez a meseszép nap a fővárosban!

11 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page