top of page
Search

Versmondó versenyen jutalmazták az ormosbányai diákokat

Elmondhatatlanul büszkék vagyunk! Nemrég írtunk arról, hogy a tanulmányi verseny hatására milyen sokat javultak a diákok az ormosbányai Hosztják Albert Általános Iskolában. Sokan járnak a karateedzésre, amit alapítványunkon keresztül a svájci Manageld Switzerland GmbH támogat nagylelkűen. Most pedig egy újabb sikerről számolhatunk be.

Partnerünk, a Hosztják Albert Általános Iskola tanulói gyönyörű sikereket értek el a putnoki Gomba Levente Gimnáziumban megrendezett irodalmi eseményen. A 23. Tompa Mihály Szavalóversenyen négy diák képviselte az ormosbányai oktatási intézményt és mind a négy tanuló jutalomban részesült.

Forgó Fanni külön dicséretet kapott a szabadon választott verséért, Kun Attila pedig – akinek alapítványunk támogatja az étkeztetését – az 5-6. évfolyamosok korcsoportjában különdíjat kapott.

Gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáruknak, Birinyi Zsuzsannának, valamint Petra néninek is jár az elismerés, ugyanis az iskola szociális segítője az utazás lebonyolításában segédkezett.

Hazafelé a jól megérdemelt Happy Meal menü is járt a gyerekeknek!

Ez aztán a boldogság és büszkeség!


5 views0 comments
bottom of page