top of page
Search

Retorika táborban bizonyított két diákunk

Németh Zoltán DrPrezinek köszönhetően retorika táborban vett részt két diákunk, akik számára nagyon új volt a helyzet, de remekül alkalmazkodtak az új dolgokhoz és kiválóan teljesítettek a tábor során, valamint a tábort záró előadáson is. Gratulálunk nekik!

Elmondhatatlanul büszkék vagyunk két mentoráltunkra, Katona Laurára és Groszos Ádámra. Németh Zoltán DrPrezi jóvoltából retorika táborban vehettek részt a nyolcadikos diákok, akik számára nehéz volt az elmúlt hét, számos kihívással kellett szembenézniük. De az edzőtábor utolsó napján a családtagok és a kísérők előtt bemutathatták, hogy mit tanultak a tábor alatt. Mi is meggyőződhettünk arról, hogy legyőzték önmagukat és fantasztikusan helytálltak, amikor választott témájukról előadást tartottak.

Laura az elfogadásról tartott beszédet, míg Ádám a Tanulj Tesó Alapítványról beszélt, ezzel is próbálta a hallgatóságot tájékoztatni, és meggyőzni arról, hogy az alapítványunk által képviselt értékeket és célokat érdemes támogatni.

Szívből gratulálunk Laurának és Ádámnak, amiért egész héten keményen dolgoztak, az előadásuk során pedig nagyon profik voltak. Németh Zoltán DrPrezinek pedig köszönjük a felajánlott tréning lehetőségét és hálásak vagyunk azért is, hogy már most lehetőséget kaptunk arra, hogy jövő nyáron újabb két mentoráltunk vehessen részt a táborban.

2 views0 comments

Comments


bottom of page