top of page
Search

Megkapták a Furbify-rajzverseny résztvevői az ajándékokat

Meséltünk már róla: idén közel 100 gyermeket ajándékoz meg a tanuláshoz szükséges laptoppal a Furbify a Megújuló laptopok, valóra vált álmok kampánya keretében. Minden 20. eladott laptop, számítógép vagy monitor után egy laptopot az adományalapba helyez a Furbify. Innen kerül aztán, többek között az alapítványunkon keresztül, a gyerekekhez. Na, de mi alapján lesz döntés?A Furbify számára fontos, hogy hozzáférjenek a tanuláshoz és a tudáshoz azok a gyerekek is, akik nehéz sorból jönnek, olyan térségben nőnek fel, ahol az előre lépéshez szükséges körülmények nem feltétlenül tökéletesek. Ezért született meg a Megújuló laptopok, valóra vált álmok kampány.

Ám ahhoz, hogy valaki kapjon laptopot, természetesen teljesíteni is kell, egy kritériumrendszer alapján születnek meg a döntések, az akció lényege ugyanis, a tanulásra való ösztönzés mellett az is, hogy a gyerekek lássák, akkor jutnak előbbre, ha tesznek is érte.

Az ormosbányai Hosztják Albert Általános Iskolában megrendezett Furbify rajzverseny is ezt a célt szolgálta, de már a részvételért is járt egy kis elismerés, az összes benevezett versenyző számára meglepetést helyeztek kilátásba és immár meg is kapták az indulók a Furbifytól a garantált ajándékokat.

Hamarosan a laptopok sorsáról is döntés születik, egész biztos, hogy a legjobb kezekbe kerülnek az adományok.

Gratulálunk a rajzversenyen résztvevőknek és köszönjük a Furbify-nak a lehetőséget!

5 views0 comments

Commentaires


bottom of page