top of page
Search

Jutalomútra vittük a tanulmányi verseny győzteseit

Az ormosbányai Hosztják Albert Általános Iskolában Folyaminé Tomori Tünde igazgatónővel és a többi nagyszerű pedagógussal együttműködve tanulmányi versenyt hirdettünk az alsós és a felsős osztályoknak. A győztesek vágya az volt, hogy a kazincbarcikai McDonald’sba elvigyük őket. A vágyuk, mivel jól tanultak, teljesült.

Hányszor halljuk, amikor a szegénységben élőkről van szó: Dehát ők tehetnek róla, miért nem mennek dolgozni? Miért nem változtatnak, ha annyira rossz nekik?

Vajon azok, akik ilyen könnyen ítélkeznek, jártak-e már olyan településen, ahol nincs munka, ahol családok generációk óta élnek így, ahol a gyerekek nem látnak mást, ez az egy példa van előttük?

A mi feladatunk az, hogy mutassunk mást. És hogy segítsük azokat, akik ott helyben azon dolgoznak, hogy legyen más példa is, elérhető legyen egy másik út és szülessen remény.

Az ormosbányai Hosztják Albert Általános Iskolában meghirdetett tanulmányi versenyünk győztesei, a 3. és az 5. osztályosok tegnap vettek részt a jutalomtúrán, amely a kazincbarcikai Mekibe vezetett.

Nagyon jó volt látni a gyerekek örömét. A falun és az addig ismert világukon túlra láthattak. Szó szerint és átvitt értelemben is.

Gratulálunk a győzteseknek, büszkék vagyunk rájuk! Várjuk a folytatást, hajrá Gyerekek, mutassátok meg, hogy tudtok még tovább fejlődni!

A tanulmányi verseny nyereményét az InwestMentors támogatása biztosította.

7 views0 comments

Commenti


bottom of page