top of page
Search

Csodás élményekkel zárult a Mosolytúra

Olyan gyerekeket és fiatalokat vittünk nyaralni, akiknek amúgy esélyük sem lenne elmenni világot látni, akinek nincs kilátásuk arra, hogy elhagyják lakhelyüket és megismerkedjenek az ország nevezetességeivel és akiknek ez az egy hét – a tavalyi Mosolytúra tapasztalatai alapján – annyi motivációt adott, hogy immár elhiszik, van világ az ő világukon kívül is és van remény arra, hogy ennek a világnak ők is a részesei legyenek.

A július 30. és augusztus 5. között megrendezett Mosolytúrára Szendrőről, Szemeréről, Szikszóról és Szendrőládról érkeztek gyerekek, idén kétszer annyian vehetnek részt a programban, mint tavaly.

Az egyhetes túra során csapatunk evezett a Dunán, megtekintették az esztergomi bazilikát, Dömösön strandoltak, majd szalonnát sütöttek és a Rám-szakadékon is végigmentek. Szentendre és Budapest nevezetességeit is megcsodálták, volt SUP-ozás, zenélés, bulizás, fagyizás.

Akadt olyan gyermek, aki a tábor után azt mondta, ez volt élete legnagyobb élménye – aminek mi nagyon örülünk, hiszen ezért dolgozunk. Ügyesek voltatok, gyerekek, jövőre, veletek, ugyanitt!8 views0 comments

Comments


bottom of page