top of page
Search

Az Intrum Zrt. támogatja délutáni programjainkat

Updated: Oct 23, 2023

Az iskola utáni programok kérdése nagyon fontos. Jó a gyerekeknek, jó a pedagógusoknak, jó a szülőknek. Valóban egy olyan fontos kérdéskör ez, amelyre már jó ideje kerestük a megoldást.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyerekeknek legyen délután is tartalmas elfoglaltságuk. Ormosbányán, a tanárhiány miatt az órák után nem tud rájuk felügyelni senki, de azzal, hogy egy héten három napon is programot biztosítunk nekik, megoldódott ez a probléma. De ennél továbbmenve azért is fontosak a délutáni programok, mert a foglalkozások során csupa új és érdekes dolgot tanulhatnak a diákok.

Hétfőnként és keddenként kézműves foglalkozáson vehetnek részt, csütörtökön pedig sportprogramot szervezünk nekik. Mindkét tevékenység a javukat szolgálja, lelkesek és törekvőek, vagyis látszik, hogy szeretnek ezekre a programokra járni.

A gyerekeken kívül a tanároknak is hasznos ez a plusz tevékenység, ugyanis egy kis extra bevételhez tudnak általa jutni. A délutáni foglalkozások anyagi hátterét mi teremtjük meg, természetesen a gyerekek ingyen vehetnek részt rajtuk. Az a tapasztalatunk, hogy az effajta segítséget bőven túlmutatnak önmagukon: egy ötlettel és annak megvalósításával egyszerre három problémára is megoldást találtunk.

A délutáni programok finanszírozását az Intrum Zrt. támogatása tette lehetővé.

11 views0 comments

Comentários


bottom of page