top of page
Search

100 rászoruló gyermeknek ajándékoz laptopot a Furbify

A Tanulj Tesó Alapítvánnyal és az Age of Hope Alapítvánnyal karöltve idén 100 gyermeket ajándékoz meg a tanuláshoz szükséges laptoppal a Furbify a Megújuló laptopok, valóra vált álmok kampánya keretében. Segíts a gyerekek számára felejthetetlenné tenni az idei karácsonyt!

A Furbify hisz abban, hogy a számítógép-készség elengedhetetlen része a fejlődésnek – minden tekintetben, és hisz abban is, hogy a számítógépek akár sorsfordító eszközök is lehetnek – elég csak azokra a világot megváltoztató, jól ismert vállalatokra és üzletemberekre gondolni, mint Steve Jobs és az Apple, Bill Gates és a Microsoft.

A Furbify a karácsony közeledtével olyan gyerekeknek szeretne segíteni, akiknek nincs számítógépük, de egy laptoppal talán megvalósíthatják álmaikat. A számítógépek felújításával és forgalmazásával foglalkozó Furbify munkatársai és döntéshozói látják, hogy micsoda jelentősége lehet egy laptopnak, milyen mértékben tudja kinyitni a fiatalok számára a világot, mennyire hozzáférhető általa a tudás és micsoda lehetőségeket kínál ez az új, nyitottabb, színesebb világ a gyermekek számára.

Éppen ezért döntött úgy a cég, hogy idén 100 hátrányos helyzetű gyermeket ajándékoz meg egy-egy felújított laptoppal. És ez még nem minden: szeretnék, ha minél többen csatlakoznának ahhoz a felhíváshoz, amely arról szól, hogy neked miben segített a számítógéped, miként használod a munkádban a laptopot, hogy valósítottad meg az álmaidat általa. Ezeket az inspirációs üzeneteket szintén továbbítják majd a gyerekeknek.

Így segíthetsz te is:

Minden 20. eladott laptop, számítógép vagy monitor után egy laptopot az adomány alapba helyez a Furbify. Céljuk, hogy összegyűjtsenek 100 laptopot, és azokat partnerszervezeteik – Tanulj Tesó Alapítvány és Age of Hope Alapítvány – segítségével eljuttassák azoknak a hátrányos helyzetű gyerekeknek, akiknek a legnagyobb szükségük van rá a tanuláshoz.

Tehát ha a furbify webáruházban vásárolsz laptopot, PC-t vagy monitort, azzal máris növeled a laptop adomány alapot. Ha sok követőd van, vagy ismert személyiség vagy, vedd fel a Furbify-jal a kapcsolatot, hiszen motivációs üzenettel is segíthetsz.

Köszönjük a Furbify-nak a felajánlást, alapítványunk Ormosbányára és Szendrőre juttatja az adomány laptopokat.

46 views0 comments

Comments


bottom of page