top of page
Search

Átadtunk Ormosbányán a Furbify által felajánlott laptopokat

Megújuló laptopok, valóra vált álmok – ez a Furbify mottója, ami nagyon kifejező! Idén közel 100 laptopot adományozott a Furbify olyan térségben élő gyerekeknek, ahol amúgy nem sok esélyük lenne számítógéphez jutni. A tanuláshoz való hozzáférés biztosítását szolgáló laptopokhoz vásárlásával mindenki hozzájárulhatott.A Furbify a karácsony előtti hetekben tette közzé felhívását, amely szerint minden 20. eladott laptop, monitor vagy számítógép után egy laptop az adományozási alapba kerül. Az így összegyűlt adományozási alapból juttatta aztán el – alapítványokon keresztül – a rászoruló gyerekekhez a laptopokat.

Az egyik éppen a mi alapítványunk volt, a helyszín pedig partnerszervezetünk, az ormosbányai Hosztják Albert Általános Iskola, illetve egy másik Borsod megyei település, Szendrő.

A Tanulj Tesó Alapítvány alapítója, Vida Gábor és a kuratórium elnöke, Juhász Gábor Ormosbányán és Szendrőn járt, ahol átadták a Furbify által felajánlott laptopokat.

Fantasztikus volt látni a gyerekek örömét, a pedagógusok büszkék lehetnek rájuk. Jó volt látni azt is, hogy a Furbify kezdeményezése milyen tökéletes időzítéssel valósult meg, hálásak vagyunk, hogy ebben a kampányban mi is részt vehettünk.

A laptopok átadásán túl kuratóriumi tagjaink megnézték az ormosbányai Hosztják Albert Általános Iskola karácsonyi ünnepségét. Megint elvarázsolta őket az a felkészültség, odafigyelés és szeretet, ami ezt a közösséget jellemzi.

Jó tanulást kívánunk a gyerekeknek – majd a szünet utáni időszakra -, a furbify.hu - felújított laptop és PC-nek pedig köszönjük a lehetőséget!

17 views0 comments

Yorumlar


bottom of page